produse în valoare de
Du-te la conținut

Meniul principal :

Termeni şi condiţii

Lábjegyzet
Folosirea (vizitarea sau cumpararea  produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si  conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se  recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Diverting S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara  o alta notificare.

INTRODUCERE
Acest  site este intretinut si administrat de Diverting S.R.L., RO28321264,  J19/188/2011, 537243, Ocna de Jos (Com. Praid), nr.113, telefon 0747342240.  Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari,  upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

DREPTURI DE AUTOR, COPYRIGHT
Intregul continut al site-ului -  imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi,  programe si alte date - este proprietatea Diverting S.R.L. si a  furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara  acordul Diverting S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se  pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI
Diverting S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest  site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru  aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

CONDITII DE RETURNARE
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea produselor comandate. Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen  de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." (Ordonanta Guvernului  nr. 130/2000). Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in  ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 10  zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de  email sau numarul de fax din pagina de contact, mentionand numarul  comenzii, numele intreg si adresa dvs. precum si codul produselor pe  care doriti sa le returnati. Nu se iau in considerare cererile de retur  telefonice sau pe sisteme messenger. Puteti opta pentru returnarea  contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul  nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului,  folosind exclusiv serviciul de mesagerie Posta Romana. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii  conditiilor de returnare ( absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura,  etc ), Diverting S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Nu expediati coletul cu  plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

ACCESUL LA SITE
Diverting S.R.L. garanteaza  utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral  site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in  scopuri comerciale sau contrare intereselor Diverting S.R.L., fara  acordul scris al acesteia.

CONFIDENTIALITATE
Diverting S.R.L. se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea  datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale  clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele,  prenumele, codul numeric personal, numarul de telefon, domiciliul si  adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se  vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si  modalitatea de plata. Prin completarea formularului de comanda de pe  site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale  sa intre in baza de date a companiei Diverting S.R.L., care isi  rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara  alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. De asemenea,  sunteti de acord sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau  produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de  comunicare de la Diverting S.R.L. si de la partenerii sai cu grija selectati. In cazul in care nu doriti sa primiti astfel de informati,  obiecte promotionale si/sau produse gratuite, puteti oricand sa refuzati  primirea acestora. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru  protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter  personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata  si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Diverting S.R.L. are obligatia de a administra in  conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele  personale furnizate de catre dvs.

Diverting S.R.L. nu  incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII
Persoanele care acceseaza/viziteaza  site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa trimita  e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii,  atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator,  defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu  incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi,  texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri  in masa sau orice alta forma de spam.
Persoanele care vor utiliza  o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice  alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in  numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare Diverting S.R.L. are dreptul (dar nu si obligatia)  de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Diverting S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata  la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de  asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera Diverting S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv,  nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce,  modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si  dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in  lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, Diverting S.R.L. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul  de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel  de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice  modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze  prejudicii nici unei persoane. Diverting S.R.L. nu isi asuma nici o  responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor  afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului.

TAXE SUPLIMENTARE
Pretul final platit de client este  format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Diverting S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea  produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa ne contactati.

CONDITII LEGALE
Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE
Orice conflict aparut intre Diverting S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin  intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este  posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu  va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si  lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract  valabil incheiat.
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal